Kennis over afval

Kosten rolcontainer, betaal voor het gewicht – wel zo eerlijk!

Belasting Betalen Over Bedrijfsafval, Zo Zit Het

Maak jij binnen je bedrijf gebruik van rolcontainers om het afval correct in te zamelen en te laten afvoeren? Dat is een goede zaak! Dit zorgt ervoor dat materialen kunnen worden hergebruikt en het is ook nog eens kostenbesparend.

Het Afvalbeleid Op Gemeenteniveau Is Veranderd. Hoe Ga Je Hier Als Zzp’er Of Midden- En Kleinbedrijf Mee Om?

Ben jij zzp'er of eigenaar van een midden- en kleinbedrijf? Hoe groot of klein je bedrijf ook is, het produceren van afval is onvermijdelijk. Ondanks de wijzigingen in wetgeving op gemeenteniveau, kun je als ondernemer toch de voordelen van een rolcontainer blijven ervaren.

Afval Scheiden Aan De Bron! Wat Mag Waar?

Afval scheiden aan de bron is belangrijk, ook binnen je bedrijf. Het bespaart kosten en is ook veel beter voor ons milieu. Maar het kan soms ook verwarrend zijn. Er zijn immers veel soorten afvalstromen.

Het Gebruik Van Rolcontainers, Waar Betaal Je Precies Voor?

De rolcontainers op kantoor staan al tijden op de vaste plaats in het kantoor tuintje. Op een mooie beschutte plaats staan er drie containers naast elkaar. Binnen jouw bedrijf wordt er op een zeer bewuste manier afval gescheiden.

Drank Blik Weggooien Bij Het Kantoorafval? 20 Interessante Feitjes!

Drink jij ook weleens een blikje frisdrank op kantoor? Hopelijk komt het verpakkingsafval dan na afloop op de juiste plaats terecht! Het juist scheiden van afval is een hot-topic binnen vele bedrijven.

10 Redenen Waarom Afval Scheiden Op Kantoor Zo Belangrijk Is

Afval scheiden op kantoor is super belangrijk. We horen het overal om ons heen. In onze huishoudens willen we alles keurig scheiden, want hoe kleiner de hoeveelheid restafval is, hoe minder we hoeven te betalen.

Plastic, Metaal En Drankverpakkingen. Hoe Gaan We Hiermee Om Op Kantoor?

Heb jij al eens gehoord van de afvalstroom pmd? Deze afkorting staat voor Plastic, Metaal en Drankverpakkingen en dit wordt sinds enige tijd gescheiden. Wanneer dit op een juiste manier gebeurt, kan de afvalstroom pmd zeer goed worden gerecycled.

Mag Een Koffiepad Bij Het GFT- afval? Alle Onduidelijkheden De Wereld Uit Met Deze GFT- gids

De afkorting gft staat voor groente-, fruit- en tuinafval en een groot deel van ons afval bestaat uit deze afvalstroom. In Nederland zamelen we gft al enige tijd gescheiden in en dat doen we om verschillende redenen.

Zakelijk Afval, Feiten En Fabels Die Je Moet Weten.