Tips & Tools Bouwafval

Afvalcontainer huren voor bedrijfsafval of bouwafval? Dit helpt je op weg!

Welk Bouwafval Mag In Welke Afvalcontainer? – Download Het Schema!

Hoeveel Kuub Afval Heb Ik Bij Mijn Verbouwing? Gebruik Onze Rekentool!

De 6 Meest Voorkomende Klachten Over Klusbedrijven

Bouwcontainer Huren: Wel Of Geen Vergunning Aanvragen?

Verbouwing In De Stad? Met Deze 7 Tips Ben Je Niemand Tot Last

Een verbouwing of renovatie in de stad kan nogal onhandig zijn. Voornamelijk in het centrum van de verschillende steden krijg je te maken met verkeer, voetgangers, fietsers en ook het openbaar vervoer.

Zo Voorkom Je Troep Van Een Ander In Je Bouwcontainer

Je hebt recent een grote klus aangenomen en gekozen voor het laten plaatsen van een bouwcontainer op locatie. Het kan voorkomen dat het afval eruit wordt gehaald door anderen, dat het wegwaait of dat er illegaal afval in gedumpt wordt.

Hergebruiken Van Bouwafval: 5 Creatieve Manieren

Het is goed om bouwmaterialen, sloopafval en puin zoveel mogelijk gescheiden te houden en op een juiste manier te laten afvoeren. Alleen dan kunnen de materialen worden gerecycled of hergebruikt. Het hergebruiken van bouwafval is kostenbesparend en beter voor het milieu. 

Geld Verdienen Met Bouwafval, Lees Hier Hoe Je Dit Doet!

Op de bouwplaatsen in Nederland wordt heel wat afval gecreëerd en weggegooid. Er kan voor gekozen worden om het bouwafval en sloopafval zelf naar de milieustraat te brengen. Maar er kan ook voor worden gekozen om het te laten inzamelen door een afvalverwerker. 

7 Tips Om Kosten Te Besparen Op Bouwafval En Sloopafval

Ondanks dat afvalinzamelaars vaak werken met een all inclusive tarief, kunnen de kosten voor het laten afvoeren van bouwafval soms aardig oplopen.