Tips & Tools

Belasting Betalen Over Bedrijfsafval, Zo Zit Het

Maak jij binnen je bedrijf gebruik van rolcontainers om het afval correct in te zamelen en te laten afvoeren? Dat is een goede zaak! Dit zorgt ervoor dat materialen kunnen worden hergebruikt en het is ook nog eens kostenbesparend.

Het Afvalbeleid Op Gemeenteniveau Is Veranderd. Hoe Ga Je Hier Als Zzp’er Of Midden- En Kleinbedrijf Mee Om?

Ben jij zzp'er of eigenaar van een midden- en kleinbedrijf? Hoe groot of klein je bedrijf ook is, het produceren van afval is onvermijdelijk. Ondanks de wijzigingen in wetgeving op gemeenteniveau, kun je als ondernemer toch de voordelen van een rolcontainer blijven ervaren.

Keuze Voor Rolcontainer: Grootte Versus Ledigingsfrequentie

Twijfel je weleens tussen de afweging ‘grote container en een lage ledigingsfrequentie’ versus ‘kleine container en een hoge ledigingsfrequentie’? Voor beide opties valt namelijk wat te zeggen en het is de kunst om voor je bedrijf te bepalen wat de belangrijkste argumenten zijn om een keuze te kunnen maken.

Waar Moet Je Aan Denken Als Je Een Bouwcontainer Huurt? Gebruik Deze Checklist

Beter Een Bouwcontainer Huren Dan Naar De Milieustraat. En Dit Is Waarom.

De 6 Meest Voorkomende Klachten Over Klusbedrijven

7 Handige Tips Om Inkoop Af Te Stemmen Op Afvalvermindering

Het verminderen van (rest)afval staat bij steeds meer bedrijven op de agenda. Hoe kleiner de hoeveelheid restafval, hoe minder kosten er gemaakt worden. Daarnaast is het verminderen van restafval door afvalscheiding ook nog eens veel beter voor het milieu.

Verminderen Van Kantoorafval? Maak Er Een Competitie Van Met Collega’s!

Door het verminderen van kantoorafval kun je als bedrijf gemakkelijk een besparing realiseren. Het afvoeren van restafval is namelijk veel duurder dan de afvoer van andere afvalstromen. Hoe ga jij het kantoorafval binnen je bedrijf verminderen?

5 Creatieve Oplossingen Voor Het Opbergen Van De Rolcontainers

Het opbergen van de rolcontainers binnen bedrijven kan soms een uitdaging zijn. Er is geen plaats voor de enorme containers of ze staan niet helemaal mooi bij de overige inrichting. Maar toch kan een rolcontainer uitkomst bieden om niet te blijven zitten met zakelijk afval.

Afvalscheiding Op Kantoor? Met Deze 8 Tools Motiveer Je Ook Jouw Collega’s!

Geen zin, geen tijd, onwetendheid, niet de juiste faciliteiten. Het zijn allerlei redenen waarom het niet lukt om het afval te scheiden op kantoor. Toch is het super belangrijk om je collega's te motiveren dit wel te doen. Alleen dan gaat het lukken.