Tips & Tools

5 tips op weg naar een afvalvrij bedrijf en een circulaire economie

Afvalcontainer huren voor bedrijfsafval of bouwafval? Dit helpt je op weg!

Waarom betalen we voor de inzameling van oud papier?

Belasting Betalen Over Bedrijfsafval, Zo Zit Het

Maak jij binnen je bedrijf gebruik van rolcontainers om het afval correct in te zamelen en te laten afvoeren? Dat is een goede zaak! Dit zorgt ervoor dat materialen kunnen worden hergebruikt en het is ook nog eens kostenbesparend.

Het Afvalbeleid Op Gemeenteniveau Is Veranderd. Hoe Ga Je Hier Als Zzp’er Of Midden- En Kleinbedrijf Mee Om?

Ben jij zzp'er of eigenaar van een midden- en kleinbedrijf? Hoe groot of klein je bedrijf ook is, het produceren van afval is onvermijdelijk. Ondanks de wijzigingen in wetgeving op gemeenteniveau, kun je als ondernemer toch de voordelen van een rolcontainer blijven ervaren.

Keuze Voor Rolcontainer: Grootte Versus Ledigingsfrequentie

Twijfel je weleens tussen de afweging ‘grote container en een lage ledigingsfrequentie’ versus ‘kleine container en een hoge ledigingsfrequentie’? Voor beide opties valt namelijk wat te zeggen en het is de kunst om voor je bedrijf te bepalen wat de belangrijkste argumenten zijn om een keuze te kunnen maken.

Waar Moet Je Aan Denken Als Je Een Bouwcontainer Huurt? Gebruik Deze Checklist

Beter Een Bouwcontainer Huren Dan Naar De Milieustraat. En Dit Is Waarom.

De 6 Meest Voorkomende Klachten Over Klusbedrijven

7 Handige Tips Om Inkoop Af Te Stemmen Op Afvalvermindering

Het verminderen van (rest)afval staat bij steeds meer bedrijven op de agenda. Hoe kleiner de hoeveelheid restafval, hoe minder kosten er gemaakt worden. Daarnaast is het verminderen van restafval door afvalscheiding ook nog eens veel beter voor het milieu.